Javian’s verlanglijstjes, met hulp van papa en mama

Zodra we ontdekten dat Javian in ons leven zou komen, hebben we een geheim board op Pinterest gemaakt. Hierdoor konden we verlanglijstjes maken van alle producten die we wilden voor onze baby zonder dat direct iedereen zou vermoeden dat er een baby op komst was.

Zodra we aan onze omgeving vertelden dat er een baby onderweg was, hebben we het board openbaar gemaakt. En alle spulletjes die we ondertussen al hadden gekocht voor onze Javian verwijderden we weer van het board. En zo zijn er een mooie verlanglijst met babykleertjes en een verlanglijst met babyspullen ontstaan.


Wil je een cadeautje kopen voor baby Javian? Bekijk zijn verlanglijstjes!

Javian's verlanglijst: kleding

- Babyboy’s outfits

Op dit board vind je allerlei kleertjes die we leuk vinden voor Javian. Als je klikt op de afbeelding kom je in een webshop terecht waar je direct het kledingstuk kunt bestellen (indien nog voorradig, uiteraard). En anders brengt het je hopelijk op ideeën voor wat wij onze zoon graag willen aantrekken. Overigens kun je de babykleding het beste in maat 62 of maat 68 (of nog groter) cadeau geven, omdat we je dan ook kunnen garanderen dat Javian de kleding een keer gaat dragen.

Javian's verlanglijst: spullen

- Babyspullen

Maar behalve babykleding hebben we ook een wensenlijstje met andere producten, van duurdere items zoals een wipstoel en de kinderstoel Tripp Trapp van Stokke tot babydekens en wagenspanners tot rammelaars en knuffels. Ook op dit board kun je klikken op de afbeelding om in een webshop terecht te komen. Vrij hoog op ons lijstje staan een babygym of speelmat, een vrolijke wagenspanner en een gekleurde hoes met print voor het aankleedkussen.

Hopelijk word je door Javian’s verlanglijstjes geïnspireerd voor een cadeau en als je twijfelt, zijn we ook altijd blij met cadeaubonnen van de Prenatal, Hema of de Bijenkorf of een financiële bijdrage voor een ledikant.

Alvast heel erg bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>